Саша Поповиќ, 21. година е во брак со пејачката Сузана Јовановиќ со која ја има ќерката Александра. Дел од нивното семејство е и синот на Сузана од првиот брак, Даниел, кој Саша го гледа како свој син.

Ќерката на директорот на Гранд ретко се појавува во јавност, а сега била снимена кога со својата мајка завршувала обврски низ центарот на градот.

Двете биле без шминка, а она што многумина го коментираат е дека Александра многу личи на својот татко. Што мислите вие?