Неодамна заврши 14-та сезона на регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, а победата ја однесе кандидатот на Марија Шерифовиќ, Махир Мулалиќ.

Махир својата победа ја посвети на неговата покојна мајка која неодамна почина од последици на коронавирусот.

По завршувањето на финалето, Махир гоствуаше по неколку емисии, а вчера го имаше и својот прв настап.

Имено, тој настапуваше во Грчанин, а гост на концертот беше и неговата менторка Марија Шерифовиќ.

Пред започнување на настапот, Марија, Махир и други учесници во „Ѕвездите на Гранд“ се опуштија во базен.

Додека Шерифовиќ се одмарашае во базен, победникот ја снимаше својата менторка и ја објави на „Инстаграм стори“.

„Шеки во бања по ЅГ“, напиша тој покрај објавата.

Пејачката опуштена се разладува од високите температури, а кога забележи дека Махир ја снима, таа се насмеа и мавна со раката.