На социјалната мрежа „Телеграм“ се појави видео на кое се гледа како жена без горниот дел од костимот за капење удира девојка со бебе во рацете на базенот кај Сајмиште во Нови Сад.

Како што може да се види на видеото, девојка без костим за капење удира девојка со бебе неколку пати во базенот, а потоа излегува од базенот.

Засега не е позната состојбата на учесниците во тепачката, ниту кој е мотивот.

Оваа случка ги шокираше сите присутни, посебно степенот на агресивност на девојката на која не ѝ е грижа што жената држи дете во рацете и со сета сила ја удира со затворена тупаница по главата.