Често слушаме како кучето личи на својот сопственик, но дали ова е навистина премногу?

Јоги е куче со веројатно „најчовечкото“ лице – човечки очи над кои косата наликува на веѓи, а устата изгледа како да е копирана од човек.

Некои дури и се сомневаа дека се работи за монтажа, меѓутоа, тие погрешија.

Јоги, едноставно, има човечко лице што едни ги смее, а други едноставно ги плаши.

📷

📷