Пејачката Јелена Карлеуша се појави пред „Палатата на правдата“ во Белград. Карлеуша дојде во друштво на својот адвокат, видно нерасположена, а ги избегне и бројните фоторепортери кои ја чекаа.

Јелена беше облечена во син фустан, балетанки, а најголемо внимание привлече тоа што не носеше градник, а лицето си го покриваше со големите наочари за сонце. Се уште не е позната причината поради која Карлеуша овој пат се најде на суд.

📸

📸

📸

📸

📸