Може слободно да кажеме дека сите присутни на палажата биле шокирани од ваквата глетка.

Откако оваа девојка се соблече во костим за капење на плажа, сите погледи беа вперени кон неа, па се прашуваа „дали е ова реално?“.

Во видеото нема наведено каде е снимено, но оваа девоја и тоа како ги собра сите погледи.

Еден од присутните не можел да им поверува на очите, па глетката ја снимил со својот мобилен телефон.

📷

📷

📷