Пејачката која се прослави со учеството во „Ѕвездите на гранд“ Билјана Сечивановиќ вчера се омажи за својот избраник Александар Недиќ, а многумина на социјалните мрежи на пејачката и упатија негативни коментари.

Инаку тие пишуваа дека таа се омажила за некој кој може да и биде дедо, сепак пејачката не им замерува на фановите и ужива во својата љубовна бајка.

Иако денес има широка насмевка на лицето, тоа не било секогаш така…

Во минатото таа доживеала голема семејна трагедија и тоа на денот кога се породила.

Српската пејачка Билјана Сечивановиќ животот ниту малку не ја поштедил.

Во подобар свет заминала од своето село во Чачак, а кога успеала да го изгради своето име и да стане позната пејачка забременила, за да на денот на породувањето доживела вистинска трагедија.

Неколку часа пред породувањето на синот Матеја дознала дека нејзиниот внук починал. Погребан бил истиот ден кога го родила нејзиниот син. Секоја година прославата на неговиот роденден ја потсетува на таа тажна трагедија, вели пејачката.

Неколку години подоцна таа учествуваше во „Ѕвездите на гранд“ и нејзината кариера започна да се движи во нагорна линија.

Српските медиуми пишуваат дека по прославувањето таа успеала да му обезбеди леб на својот син и пристоен живот како самохрана мајка која се бори за него.

Денес двајцата живеат во убав стан која пејачката го купила сама.