Слоба Радановиќ, поранешниот учесник во „Задруга“ се огласи од Египет и ги покажа резултатите од вежбањето.

Потсетуваме дека Слоба речиси секојдневно објавува фотографии од тренинг во теретана.

Денес го израдува женскиот дел од фановите така што објави разголени фотографии.