На 23.04.2022 во 11.30 часот во Полициската станица Прилеп, Д.Ј.(37) од Прилеп пријавил дека од домот се оддалечила неговата сопруга П.А.(23).

Тој се сомнева дека е можно да е во Штип или Скопје, кај нејзини роднини. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.