Вечерва се случи сообраќајна несреќа на патот Охрид-Ресен, поточно кај местото викано Буково, од свои извори дознава powerinfo.mk .

Неофицијално станува збор за превртени возила, на местото на настанот увид врши увидна екипа екипа од СВР Охрид, а подетални информации очекуваме од страна на СВР Охрид, имено сообраќајот е во прекин.