Жешкиот јули на некои им стана уште пожежок откако го видоа најновото видео на Рената Ловринчевиќ Буљан.

Жешката мајка на младата надеж на Хајдук, Борна Буљан, сними видео за да ја промовира својата нова линија костими за капење.

Сексапилните костими одлично и прилегаат на сплитската фитнес тренерка, коментираат нејзините многубројни обожаватели кои велат дека Рената на 47 години изгледа исто толку убаво како и пред 20 години кога победи на натпреварот за Мис Универзум.

View this post on Instagram

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)