Српскиот портал „Србија данас“ денеска објави шокирачка фотографија од жена која потполно без облека се вози со ајвниот превоз во Белград.

Како што тврди порталот, фотографијата е испратена од нивни читател и истата е направена во белградската населба Бањица.

Топлината долго време веќе им задава главоболка на жителите на Балканот, па тие го наоѓаат спасот од топлината покрај базен, езеро или море.

Сепак, една жена денес отиде чекор подалеку, и реши да прошета гола низ градот, па беше фотографирана целосно гола во автобус во Бањица!

Токму кога ќе помислиме дека видовме сè во автобусите и воопшто јавниот превоз, се појавува нова сцена која не разуверува сите.

На никој не му е јасно што точно ја навело оваа жена целосно без облека да се качи во автобус.

Фотографијата можете да ја погледнете ТУКА.