Ќерката на Мирослав Лазански, Теодора Бјелица се родила како резултат на „фатална емоционална врска“, тврдеше еднаш нејзината мајка, актерката Гордана Бјелица.

Меѓутоа, за време на неговиот живот, Мирослав Лазански се обиде да го зачува бракот и семејната идила, а тврдењата на Гордана е татко на нејзиното дете не ги признаваше, дури и кога поради тоа завршиле на суд.

Ненадејната смрт на Мирослав Лазански на седумдесет и една година ја шокираше целокупната јавност. Тој беше амбасадор на Србија во Русија во последните две години, а со години ја градеше својата кариера како воен аналитичар и новинар.

Сепак, неговата многу поважна улога беше дома, каде што беше грижлив сопруг и посветен татко на неговиот син Александар три децении. Тој се обиде да ја заштити интимноста на своето семејство од љубопитната јавност, особено што неговото сигурно засолниште беше потресено од изјавата на актерката Гордана Бјелица дека на Мирослав му родила ќерка во 1994 година, која никогаш не сакал да ја признае.

Таа беше толку конзистентна во своите тврдења, што дури одлучи да го тужи и да побара да признае татковство над нејзината ќерка. Сепак, епилогот од случајот никогаш не стана познат во јавноста.

Ќерката на Мирослав Лазански и Гордана Бјелица е прекрасна млада актерка, Теодора, која има дваесет и седум години и со сигурен чекор гради успешна кариера. Јавноста ја забележа кога се појави гола на снимката од „Јужен ветер“, а сега публиката може да ја гледа во серијата „Три мажи и тетка“.

Таа ја наследи својата убавина и актерска страст од нејзината мајка Гоца, која и е најголема поддршка во целиот живот.

📷

📷

📷

📷

📷