Навивачката група „Комити“ веќе традиционално за најголемито христијански празник Велигден приредува полноќен спектакл.

Со голем број на факели и огномет, Комити го најавија Велигден од скопската населба Драчево.

Погледнете како изгледаше вчерашниот спектакл…