Почина Александар Милошевски, член на извршниот одбор на Сојузот на стопански комори.

– Почитувани пријатели, со неизмерна тага соопштуваме дека го изгубивме нашиот колега и пријател, член на управниот одбор на Сојузот, Александар Милошевски. Загубата за сите кои го познаваа е голема, единствена утеха е вечниот спомен на неговите дела и придонес. Почивај во мир Александар, стои во објавата на ССК на Фејсбук.