Пејачот Хари Варешановиќ, попознат како Хари Мата Хари, избегнува да зборува за неговиот приватен живот во јавност, а сега ја отвори душата и откри непознати детали за своето минато.

Имено, Хари истакна дека најинтересниот настан во неговиот живот е поврзан со неговото детство и неговото раѓање, бидејќи неговиот татко го украл од болницата, пренесува Блиц.рс

– Таа година беше исклучително силна зима во Сараево. Новородените деца масовно почнаа да умираат затоа што немаше греење во болницата. Татко ми и донесе на мајка ми портокали, и тој буквално ме стави во торба и ме одведе во страв дека ќе умрам од студот. Јас пристигнав така на таков интересен начин, во топол дом , рече Хари.