Во Русија е популарно автомобилите да имаат камери кои снимаат се што се случува на патиштата, а благодарејќи на тоа, едно видео, односно компилација од сцени, посебно допре до милион луѓе ширум светот.

Следното видео е вистински доказ дека човештвото сепак и понатаму има надеж…

Погледнете го видеото: