Пејачката Ана Бебиќ се здоби со популарност со учество во талент шоуто „Операција триумф“, кое беше регионален натпревар во кој беа вклучени 5 земји: Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Црна Гора.

По учеството, таа се посвети на својата кариера, снимајќи соло песни, а подоцна и дует со Северина, кој се здоби со голема популарност.

Во меѓувреме, таа се посвети на приватниот живот и ужива со синовите и сопругот. Ана е мажена за ИТ професионалец.

Таа за медиумите изјави дека нејзиниот живот сега изгледа поинаку и дека повеќе не може да го губи времето на што го правела пред да стане мајка, но вели дека тоа е слатко мачење за неа.

Таа сепак успеа да се ослободи на неколку дена и да замине кај реката Сава за да ужива. За таа прилика, таа носеше искинати панталони, жолта маица и очила за сонце. Ја остави косатаветерот да ја носи.

Исто така, нејзината заводлива фигура беше совршено забележана во оваа поза.

Како ви се допаѓа ова издание на Ана?

📸