Сопругата на познатиот водител Огнен Амиџиќ, убавата Данијела Димитровска која има македонско потекло одлучи овие жешки температури дополнително да ги загрее.

На сите им е веќе познато дека таа има совршена фигура и тело бидејќи се занимава со моделство, но никој не можеше да си поверува дека поради оваа фотографија ќе ги запали социјалните мрежи.

View this post on Instagram

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA AMIDžIĆ (@danijeladimitrovska)

Таа позира на карпа покрај плажа, а на водителот според коментарите сигурно не му е лесно поради ултра згодната негова сопруга по која сигурно се вртела целата плажа.

View this post on Instagram

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA AMIDžIĆ (@danijeladimitrovska)

View this post on Instagram

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA AMIDžIĆ (@danijeladimitrovska)

View this post on Instagram

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA AMIDžIĆ (@danijeladimitrovska)