Несомнено, каде и да се појави Јелена Карлеуша, сите погледи се вперени во неа. Пејачката секогаш е во центарот на вниманието во своите модерни парчиња облека.

Овој пат, реши да облече необична комбинација која покажа дури и повеќе од тоа што го гледавме досега.

Комплетот секако е премногу разголен, но поради момент невнимание сите ги видоа нејзините гаќички.

📸

📸