Стефан Лазаров откако направи свадба за паметење со сите салтанати, народни обичаи и адети, но и невидена журка за младите, редно беше да се одмори и од веселбата и од сите обврски, предизвици и проблеми што претходно ги имаше и сите премрежја низ кои мина во првата половина на оваа година.

Логично е младите по свадбата да замината на таканаречен „меден месец“ иако тоа никогаш не се временски баш 30 дена, но сепак доволно, кој колку може да си дозволи за да здивне и да се одмори од напорните подготовки пред и за време на тој толку значаен ден во животот.

Во меѓувреме, Лазаров на својот канал на ЈУТЈУБ ја објави целата свадба, па доколку сакате, погледнете: