Пејачката Теа Таировиќ која поради интимната видео снимка е во центарот на вниманието огорчена е на една своја колешка која наводно ја раширила оваа снимка.

Како извор близок до пејачката раскажува за српските медиуми, наводно до Таировиќ дошле информации дека Сандра Африка вмешала прсти во сето тоа.

-Сандра насекаде ја озборува Теа и вели дека е нејзина лоша копија, вели изворот.

Тој додава дека пејачката Таировиќ едвај чека да се сретне со Сандра Адрика очи во очи и да ги расчистат сите нерасчистени сметки.

-На Теа ни на крај памет немаше да и текне дека некоја колешка и сместува афера, доколку многу од пријателите не алудираа на Африка.