Повеќе нема дилема која е најзгодната фолк-пејачка на нашата естрада. Таа е можеби без конкуренција во моментов – најатрактивната „риба“ помеѓу своите колешки.

Се разбира, мислиме на атрактивната Сузана Гавазова која очигледно како што старее, изгледа се подобро и подобро.

Впрочем тоа го докажува и фотографиите и видета кои таа ги објавува на социјалните мрежи.

Баш пред некој ден, Гавазова на својот профил на Инстаграм сподели видео на кое таа позира во бели и тесни тренерки кои ги истакнуваат нејзините атрибути.

Погледнете:

View this post on Instagram

A post shared by Suzana (@suzanagavazova)