Дизајнерката Верица Ракочевиќ и нејзиниот партнер Вељко Кузмановиќ се во складни односи долги години, а својата љубов никогаш не ја криеле и покрај големата разлика во години. За нив двајца никогаш немало препреки, а својата љубов ја негуваат внимателно.

Меѓутоа, Верица неодамна целосно ги збуни своите следбеници на социјалните мрежи објавувајќи кратка и чудна порака која може да се протолкува на неколку начини.

– Фрида Кало во една прилика му кажа на својот сопруг: „Не барам од тебе да ме бакнеш, ниту да ми се извиниш кога ќе помислам дека си погрешил. Нема да те замолам да ме прегрнеш кога ми е најпотребно. Не барам да ми кажеш колку сум убава, макар тоа било лага, ниту да ми напишеш нешто убаво. Не барам да ме слушаш кога имам илјада приказни да ти раскажам. Нема да барам ниту да бидеш со мене засекогаш. Затоа што морам да те прашам , не те сакам веќе, напиша дизајнерката на Фејсбук.

Многу нејзини пријатели се вознемирија после оваа нејзина порака и се вознемирија дека нешто не е во ред со нејзиниот однос со Вељко.