Возач на камион од Норвешка на Јутјуб објави видео од неверојатна реакција на својот колега кого наишол од спротивниот правец и се соочил со ученик кој излетал пред камионот откако со пријателите излегол од училишниот автобус.

Видеото го имаат погледнато повеќе од 3 милиони е 400 илјади луѓе.

Бројни коментари укажуваат на тоа дека во оваа ситуација одлучувачка била брзата реакција на возачот.