Романските медиуми, вечерва излегоа со ексклузивна вест , која се поврзува со капитенот на Македонската репрезентација , Горан Пандев, а тоа е дека тој бил виден во центарот на градот како вечера со своето семејство , и покрај строгите мерки, и забраната за напуштање на балонот, во која е сместена Македонската репрезентација.

Горан Пандев, бил снимен додека вечерал во градот со своето семејство во центарот на Букурешт, по натпреварот Украина – Северна Македонија, од ЕУРО 2020.

Според Романскиот ПроСпорт , капитенот Горан Пандев не сакал да се одмори во хотелот и го земал своето семејство и отишол во еден од најскапите ресторани во Херастрау, Букурешт.

Останува да видиме, дали навистина се случило ова, или Романските медиуми излегоа со дезинформации.