Голема трагедија вчера го затекна Тетово откако се запали ковид болницата во градот и починаа 14 пациенти, а 12 беа повредени.

38 годишен тетовчанец го загуби својот живот во модуларната болница во Тетово откако претходно со недели се борел да ја победи короната.

– Снаа ми млада и две деца останаа без татко, вели таткото на починатиот тетовчанец.