Фитнес инструкторката Ана Стојанова речиси шест години преку својот Инстаграм профил е голем мотиватор за како што ги нарекува таа „армијата“ следбенички на нејзините вежби и правила.

„Во здраво тело, здрав дух“ е максиматта по која Ана го започнува секој нареден ден без никакви изговори. Ова мото ја носи до врв, задоволство физичко и прихичко, а пак двете заедно до целосна хармонија.

Ана има своја перцепција за тоа како треба да изгледа совршено навежбано и здраво женско тело, а пример за истото секако е самата таа.

Инстаграм профилот на Ана е прозорецот од каде ја следат и се советуваат нејзините следбенички, а пак следбениците на кои им се допаѓаат девојки со облини, и ласкаат за се’ она што го сервира пред нивните очи.
Во последното и најново видео, Ана баш убаво долови со што располага, особено бујниот навежбан задник кој го напрчи и затресе во крупен кадар.

Веројатно на мажите им требаше сигурна позиција за седење од она што го понуди жешката и жестока фитнес инструкторка. А за впечатокопт да биде уште посилен , облеката што ја избра беше и повеќе од таква за будење на машката фантазија, проѕирна и ултра провокативна под која ѕирка белата танга.

Земејотресот на Инстаграм предизвикан од командантката на „женската армија“ изгледа вака:

View this post on Instagram

A post shared by ANA STOJANOVA (@annstojanova)

Во продолжение погледнете зошто за Ана велат дека е најзгодната велешанка: