Шкорпија

Ги очекува голема промена и на професионален и на личен план. Некои од нив конечно ќе ја променат адресата на живеење. Оние кои одамна си посакуваат, конечно ќе основаат семејство. Може да очекуваат и неколку неочекувани, но крајно возбудливи патувања.

Рак

Убави работи ќе им се случи во првата третина на април. Особено ќе блескаат на љубовен план, бидејќи конечно ќе ја сретнат вистинската личност за нив.

Бик

Конечно ќе успеат да си го наплатат трудот за работата на која веќе подолг период максимално се посветени. Она што е особено важно, повеќето претставници на овој хороскопски знак конечно ќе го пронајдат внатрешниот мир.