Хрватската старлета Нивес Целзиус не престанува да провоцира.

Таа им покажа на сите жени како треба да се изгледа во кујна.

На нејзиното мени се најде месо на скара.

„Кој сака на ручек кај Целзиус?“, запраша таа на Инстаграм.

📸

📸

📸

📸