„Новопечениот“ татко Кени Деус стана сензација на Интернет поради фотографиите кои и’ ги испраќал на сопругата секогаш кога таа го прашуала – како е бебето.

Мајката, како и секоја друга мајка, сакала да знае дали таткото добро се справува со бебето.

Бидејќи нејзините прашања во одреден момент почнале да го полудуваат, тој направи десетици илустрации во кои неговото бебе е во животна опасност.

Кога мајката испраќала порака – како е бебето, тој испраќал фотографија од бебето кое се дружи со отровна змија со коментар: „Добро сме, се дружиме“.

Ова се само некои од фотошопираните фотографии кои тој и ги испратил на сопругата.

Погледнете:

Ништо страшно…
Секојдневие…
Малку врне…
Како требаше?
Добро сме, се дружиме