Запознајте ја девојка која ги помина последните две години со намера да ја ослабне својата половина за да добие совршена фигура на песочен часовник. За сето ова време, 26-годишната Сем не ги соблече своите непријатни корсети.

Иако корсетите не и даваат трајни резултати, нејзиниот струк ја смени својата форма и стана очигледно помал. Нејзината природна половина порано имала обем од 76 сантиметри, а сега тврди дека е намален на 55 сантиметри, кога ќе го соблече корсетот. Додека таа го носи, таа бројка паѓа на само 40.

Сем секој ден побожно ги носи своите сакани корсети, дури и на работа, сето тоа во желба да го собори светскиот рекорд за најмала половина.

Иако можеби е задоволна од својот изглед, оваа девојка добива лавина на негативни коментари.

Ова не е здрав изглед, ова е болест, ти не си нормална, изгледаш деформирано… вака звучат дел од коментарите.

Кога ќе видите како навистина изгледа, сигурно ќе се согласите со дел од коментарите.