Дебелката Фелиситас Митре од култната серија „Млади буновници“ која во серијата имаше улога на една од интимните пријателки на Миа Колучи денес изгледа како девојка од соништата.

Поминаа над 20 години од снимањето на мегапопуларната аргентинска серија за тинејџери. Актерката Анхелес Балбиани се омажи во јуни 2008-ма година, а за разлика од повеќето колеги од серијата таа сеуште не се има комплетно дистанцирано од јавниот живот, Анхелес може да се забележи во повеќе телевизиски проекти во матичната земја.