На битолчанката со охридска адреса, пејачката Татијана Стефановска, медиумите досега многупати и го дале епитетот за една од естрадните дами со најдобар за*ник.

Татјана очигледно свесна за својот најсилен атрибут, за секоја временска сезона има нова сек*и фотосесија за обожавателите, а на фотографиите, разбирливо доминира разго*ената позаднина.

Овој пат пејачката речи да почести со нови сек*и кадри на кои позира во црна маичка и црни га*ички, комбинирани со високи чизми.

Стефановска е најсигурна и самоуверена кога позира пред фотообјективност на фотографот Томе Табанов, кој досега ги изработи речиси сите нејзини фотосесии.

Не требаше да помине многу време за лајкови и коментари, откако своите профили на социјалните мрежи таа ги дополни со овој нов поглед кон својот раскош.

Приложеното особено им се допадна на припадниците на посилниот пол кои и порачаа дека е же*ка како пе*ол! вистина.мк