20-годишната Аполониа Левелин тврди дека месечно заработува и до 13.000 долари објавувајќи разголени фотографии на интернет.

Аполониа има свој профил на платформата „OnlyFans“, на која корисниците можат да се регистрираат и да платат за да гледаат кои содржини ги објавува.

Секој пат кога некој ќе се претплати на нејзиниот канал, таа заработува 30 долари. Претплатниците не се малку, а ќе ви биде јасно зошто кога ќе видите какви фотографии објавува на Инстаграм (на OnlyFans се уште попредизвикувачки).

Покрај тоа, работи и како манекенка и како инфлуенсерка, па „Lad Bible“ пишува дека покрај тие 13.000 долари месечно од „OnlyFans“, оваа згодна Британка заработува и дополнителни над 40.000 долари.