Креативен Американец купил половен Мерцедес С600 В12 (2007. година) кој не бил во возна состојба за 4.200 евра (4.500 долари) и го репарирал до непрепознатливост.

За само една година тој на автомобилот му вградил нов мотор од 510 коњски сили, а на кој начин и колку пари потрошил за репарирање на мерцедесот кој секој би посакал да го има, погледнете во видеото.