Додека некои луѓе со години штедат за да ја организираат свадбата од соништата, доволен е само еден момент се да пропадне.

Тоа се случило на една свадба, кога дошло до масовна тепачка.

Снимката се појавила на социјалните мрежи, а како што се гледа на неа, во тепачката не учествувале само жените и децата.

Останатите се гаѓале со што нашле при рака, а најмногу летале столчињата.