Џастин и неговиот син имаат една навистина невообичаена занимација.

Имено, тие секој ден одат во шума и поставуваат замка за животните, поточно метален кафез. Откако ќе фатат некое животно, детално го прегледуваат, го снимаат со камера и на крај го ослободуваат.

Еден ден, Џастин отишол да ја провери стапицата, но кога го проверил кафезот имал што да види…