Оваа скриена камера е постара од 10 години, но деновиве повторно е актуелна на социјалните мрежи.

Главната улога во скриената камера ја има виртуозот на саксофон и кралот на ромската музика Ферус Мустафов.

Ферус има закажано снимање на Сител со својот оркестар, меѓутоа мора итно да оди до другото студио поради шминкање и стајлинг.

Во меѓувреме, колата во која се вози Ферус, удира пешак, а возачот бега од местото на инцидентот, по што Ферус си има работа со полицијата…

Што понатаму се случува погледнете на видеото…