Страшна сообраќајна несреќа се случи на автопатот Штип- Скопје, пред селото Коњари, објави СЛободен печат.

Во очекување сме на повеќе информации од МВР за причината за настанување на сообраќајната несреќа, како и за состојбата на патниците.

Очевидци на несреќата, кои ги испратија фотографиите до редакцијата на Слободен печат, велат дека повредените се неконтактибилни.

ФОТО: СЛОБОДЕН ПЕЧАТ