СТАТИЈАТА ПОЧНУВА ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

Ако ја имате дома, веднаш фрлете ја – поради оваа играчка дете остана без видот

Шест годишното момче од Австралија си играло со ласер кој испуштал црвена светлост на голема оддалеченост.

Оваа играчка е обожувана кај сите малечки деца, а 6-годипното момче ја добило од своите родители.

Најпрвин никој не се сомневал дека нешто не е во ред, но откако момчето се полошо гледало, родителите го однеле на лекар и било воспоставено дека детето изгубило дури 75% од видот.

Оштетувањето настанало на задниот дел од двете очи, а она што е алармантно е што детето не чувствувало никаква болка додека играло.

Неговата повреда може да се елиминира само со операција, нема да му помогнат ниту очила ниту контактни леќи.