На социјалната мрежа Фејсбук се шири објава на жена од Босна и Херцеговина која сакаше ново купатило, односно целосно реновирање на старото.

Како и сите во таа ситуација, жената ги повикала мајсторите, се согласила за цената и ги оставила во куќата додека не се завршат работите.

Сепак, кога се вратила дома, го најде ова: