Кристина Еванс со години купивала и порачувала работи од Интернет, но неодамна и се случило едно непријатно изненадување кое едноставно не можела да го толерира.

Имено оваа медицинска сестра нарачала фармерки преку интернет а во предниот џеб, ни помалку, ни повеќе, нашла носена танга. Веднаш ја повикала слушбата за достава но не добила одговор како што очекувала, па затоа својата приказна ја објавила на Твитер.

Како медицинска сестра таа објаснила и за опасноста од ваквата случка, поточно бактериите кои може да се создадат, па после нејзината објава на Интернет се огласила и компанијата па се извинила и и спратиле нови фармерки.