Силвија Џогани може да се пофали со фактот дека од своите родители ги наследила сите таленти кои ги поседуваат.

Освен што, како во повеќе наврати покажа, го наследи талентот за пеење од својата мајка Слаѓа Делибашиќ, младата пејачка сега ја демонстрираше и надареноста да игра, талент кој го наследила од нејзиниот татко Џоле Џогани.

Силвија на социјалните мрежи објави видео запис во кој покажува како се снаоѓа со играњето околу шипка.

Како наследничката на Џогани се снаоѓа во ова, погледнете во галеријата која следи: