Сите сме сведоци дека сообраќајни расправии се случуваат секој ден.

Исто како и овој човек, така и ние не знаеме на каков лик може да налетаме од другата страна.

Овој човек не бил задоволен од сообраќајот, па решил да се направи паметен.

Најверојатно врз основа на тоа како изгледал автомобилот, тој проценил дека сигурно имало некој послаб од него во тоа возило и решил да излезе, но работите не се секогаш како што изгледаат.

Неколку моменти подоцна, тој не можеше да поверува што му се случило …

Да речеме дека научи лекција.