Српската тениска судијка Маријана Вељовиќ некогаш беше позната како една од најубавите жени во светот на спортот, а сега изненади многу фанови со големата промена.

Вељовиќ се појави во телевизиско шоу со забележителни естетски корекции на лицето.

На прв поглед, тешко е да се препознае, бидејќи нејзиното лице е целосно променето.

Судејќи според коментарите на социјалните мрежи, љубителите на тенисот веќе не се воодушевени од нејзиниот изглед.

Најголеми корекции доживеаја усните, јаболчниците и делот околу веѓите.