Постојат многу примери дека не сите мажи се склони кон изневерување. Еден од нив го покажа тоа во јавноста, а тој не знаеше дека неговото одбивање на згодната русокоса ќе заврши на Интернет.

Неговата девојка се пријави во емисијата „Да фати измамник“, која се снима во САД, а чија цел е да открие мажи кои би ги изневериле своите партнери со потполно непозната жена.

И додека голем број мажи налетаа на играта на секси русокоси, еден покажа дека има и верни. Човекот седел на терасата во ресторанот кога му пришла згодна девојка и го замолила за помош. Почна да разговара со него и отворено се понуди да се сретне со него.

Но, тој и рече дека има планови со својата девојка. Сепак, русокосата беше упорна и сепак му го понуди нејзиниот телефонски број. Тој одби и ги воодушеви сите со својата реакција, особено неговата девојка со која е во врска две години.

Водителот на емисијата на крајот призна дека „фаќаат“ многу такви мажи кои не би изневерувале, но не ги објавуваат затоа што се едноставно – досадни.