Актерот Богољуб Митиќ- Ѓоша не’ напушти во јуни 2017 година. Ѓоша почина од срцев удар.

Тој беше познат по својата духовитост и шарм, а неговата актерска кариера ја обележа улогата на Ѓоша во серијата „Семејно богатство“.

Тој ги остави сопругата Јелена и ќерките Олга и Наталија Митиќ, која е вистинска убавица и која е активна на социјалните мрежи.

Како што беше напишано по смртта на Богољуб, Наталија го пронашла безживотното тело на нејзиниот татко и таа се обвини себеси за неговата смрт.

Таа го пронашла безживотно тело на татко и наутро во собата и се обвинила себеси за спиењето во моментите кога се борел за својот живот.

Според медиумите, Наталија сметала дека ако била будна можеби ќе можела да ја спречи смртта на нејзиниот татко.