Девојка од Босна го сврте вниманието на целиот Балкан.

Матурантката чиј идентитет е непознат, се појави на матура со заводлива креација, која повеќе открива отколку што сокрива.

Фотографиите од згодната црнокоса се раширија на социјалните мрежи многу брзо.

Фамозниот фустан
Беше навистина впечатлива
Навистина оригинално