Купувањето преку Интернет може да биде благослов или проклетство – особено кога станува збор за нарачка на облека. Една девојка нарачала фустан од веб-страницата, а оној што пристигнал не бил скоро ист како оној на сликата.

Жената не можеше да престане да се смее кога го виде фустанот што пријателката на нејзината сестра ѝ го нарача на Интернет. Таа воопшто не изгледаше како оној од сликата на страницата.

Натали Тајсон (22) објави видео на TikTok кое собра повеќе од 7 милиони прегледи за помалку од една недела.

– Плачам од смеа, напиша таа во описот на видеото.

Фустанот, кој се продаваше за 32,39 долари, имаше висок шлиц од едната страна, а на моделот, како и обично, изгледаше како плунка. Сепак, она што го доби сестрата на нејзината пријателка воопшто не личеше на фустанот што го виде на веб-страницата на продавницата за облека.